GS-Gruppen - logo side - øverst

RSS: IBM Power nyheder

GS-Gruppen - Danmarks største Power Gruppe Newsbar:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/common.dk/gs-gruppen.org/index.php:1) in /var/www/common.dk/gs-gruppen.org/menu.php on line 4

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/common.dk/gs-gruppen.org/index.php:1) in /var/www/common.dk/gs-gruppen.org/menu.php on line 4
Menu

Højre side med 3 variable tekster etc.

Støt GS-sponsor

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Få de nyeste information direkte hjem til dig!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


PayPal
 
Historie GS-Gruppens historie

GS-Gruppen har eksisteret i mange år - faktisk siden 1974 - og dermed fulgt hele udviklingen med denne midrange platform - faktisk siden System/3.

System/3 var faktisk også gruppens første navn, men IBM lancerede så System/32, hvor der blev opbygget en ny udvidet afdeling hos IBM - som de kaldte GS-afdelingen, der er en forkortelse for "General Systems". Denne afdeling dækkede således både System/3 og System/32. Gruppen skiftede således hurtigt navn til GS-Gruppen for - dels af følge IBM's navngivning og dels for at være "fremtidssikret".

Et lille historiske tilbageblik illustreres via dette billede (til højre) af netop en System/3. Uha - sikker tider det var den gang....

Siden da, har netop denne platform udviklet sig meget og har også skiftet navn adskillige gange - men GS-Gruppen har lige præcist været det forum, hvor medlemmerne har grundlagt deres viden og referencer - således at medlemsvirksomhederne sikres optimal anvendelse af maskinen, både set ressourcemæssige i forhold til performance og set i forhold til de applikationer, der drives af maskinen.
Der er holdt et særdeles hård fokus på forretningsperspektivet og kost/benefit - således at direktørens eller IT-direktørens fokus på en sikker platform for virksomhedens drift og udvikling understøttes hos GS-Gruppens medlemmmer.


GS-Gruppen har udviklet sig fra en mindre lokal gruppe baseret i Vest Danmark - til i dag at have medlemmer over hele Danmark og varetager således Danmarks repræsentation internationalt - især med Common USA samt er interesse organisation for alle parter, der arbejder med og i relation til denne platform.
Udviklingen for GS-Gruppen er både gået op og ned - især i den første tid, da mange kunder og interessenter lige skulle finde arbejdsgrundlaget. Således var der en mindre udskiftning i GS-Gruppens medlemmer (hvor teknikken gled i baggrunden) - dog stadig med en god fast bestyrelse. Igennem i senere år er udviklingen især gået stærkt - OPAD, hvor medlemsantallet er mere end fordoblet og internationaliseringen er slået igennem, dels igennem tæt samarbejde med vores Skandinaviske søster-organisationer - Data3 og Common Norge.

I dag har maskinen - som bekendt - en stor bredde, dels i anvendelsen af både AIX, Linux og System i - og dels i performance. Derfor har GS-Gruppen - både meget store medlemmer med egen større IT-afdeling og den lille virksomhed, der har en ekstern IT-leverandør til at hjælpe med diverse opgaver. Som billedet til højre viser - med en model 520 og 570 (baseret på power 6) - så er vi meget langt fremme. Power 7 er også allerede kørende flere steder og ellers under udrulning hos andre kunder, men vi ved også at Power 8 er på vej og sikkert også en Power 9 er under design - jo fremtiden er sikret - så vi holder fokus på løsninger, forretning og muligheder på og omkring platformen!

Vi har indtil videre valgt kun at beskrive denne lille del af GS-Gruppens historie, dersom vi naturligvis primært kikker fremad. Udviklingen går meget stærkt på denne power-platform, som den rene "PC-killer" - der aldrig svigter!!!

Hvis du ikke allerede er medlem - bør du give dig selv en gratis prøve - via en unik mulig for at møde direktører, økonomichefer, IT-direktører, IT-chefer, systemchefer, forretningskonsulenter, tekniske eksperter og andre interessenter - i dette forum, som du ikke finder andre steder!!!

Vi vil tilslut også henvise til nyhedsloggen!

 

Version: 7.1    |    Opdatering: 27-8-2013

Home Kontakt til GS-Gruppen